Onze voeding filosofie

Voeding voor een duurzaam resultaat

Wat wij doen

Meal Plan Box zorgt voor een totaaloplossing als het aankomt op voeding, van ontbijt tot avondeten inclusief tussendoortjes zorgen wij voor een gepersonaliseerde afstemming. De producten die wij in de box stoppen zijn zorgvuldig geselecteerd op voedzaamheid, kwaliteit en smaak.

  • Niet vullen maar voeden

  • Zorgvuldig geselecteerde producten

  • Kennis van voeding overdragen

De huidige voedingsmarkt is totaal verstoord door grote bedrijven die veelal ongezonde voeding aanbieden, wat in heel Nederland heeft gezorgd voor een groot aantal mensen met overgewicht.

80%

Van het aanbod in supermarkten is ongezond.

52%

Van Nederland heeft een vorm van overgewicht.

Feel Good Food

Wij begrijpen jou. Samen met voedingsexperts en onze community, hebben we heerlijke, evenwichtige maaltijden ontwikkeld waar je onmogelijk nee tegen kunt zeggen. Eten dat goed voelt, omdat het goed is.

Wat maakt ons uniek

Meal Plan Box gaat voor de meest gezonde producten voor in je persoonlijke box op basis van onze 6 kernwaardes

Geen onnodige toevoegingen

Onze kookstijl weerspiegelt de huiselijke keuken – zonder onnodige E-nummers, toegevoegde smaakstoffen, smaakversterkers, emulgatoren, stabilisatoren, conserveermiddelen, kleurstoffen, chemisch gewijzigd zetmeel of gehydrogeneerde vetten.

Ultieme smaakbeleving

We streven naar een perfecte smaakbeleving door enkel gebruik te maken van de meest kwalitatieve ingrediënten. Of het nu gaat om een ingrediënt dat het beste knapperig, fijn of romig is, wij kiezen onveranderlijk voor de meest superieure optie!

Hoge kwaliteits- normen

We hanteren strikte normen voor onze productielocaties in Nederland en voeren regelmatige inspecties uit. Onze leveranciers worden verplicht om een sociale audit te ondergaan door een onafhankelijke partij.

Behoud van biodiversiteit

Meal Plan Box is trots op onze leveranciers die de principes van organische landbouw volgen, inclusief gewasrotatie, om een optimale bodemgezondheid en vruchtbaarheid te bevorderen.

Optimale verpakking

Onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om essentiële grondstoffen te beschermen. We streven ernaar om zo weinig mogelijk verpakking te gebruiken, terwijl we de voedselveiligheid van onze producten waarborgen.

Vriesvers geleverd

Onze maaltijden hebben een langere houdbaarheid, waardoor voedselverspilling wordt verminderd. Daarnaast behouden ze de voedingswaarde en smaak, omdat de ingrediënten snel worden ingevroren na bereiding.

Samen naar een gezonde levensstijl.

Ervaar net als vele andere het gemak van Meal Plan Box

Laat onze technologie en gezonde producten jou ondersteunen