Over ons

Eerlijk en gezond eten op een gemakkelijke manier

Het is niet gemakkelijk, je hebt een druk leven en andere dingen aan je hoofd dan elke dag precies eten wat jij nodig hebt. En als het niet makkelijk is, gebeurt het niet. En als het niet goed smaakt, wil je het ook niet. Wij geloven in een simpele persoonlijke aanpak die is afgestemd op de huidige manier van leven. Wij geloven in gezonde maaltijden en tussendoortjes, vol met voedingsstoffen. Minder stress. Meer keuze. En dat op een professionele betaalbare manier.

Onze aanpak.

Wij geloven in een wetenschapelijke aanpak van begin tot eind. Al je persoonlijke maaltijdboxen met daarin de maaltijden en tussendoortjes die je ontvangt zijn gekeurd door onze voedingsspecialisten met behulp van onze unieke software. Jij krijgt precies binnen op de calorie wat je nodig hebt.

Onze voedings filosofie.

De maaltijden en snacks zijn zo goed als de ingrediënten die erin gaan. In onze maaltijden en snacks vind je geen kunstmatige toevoegingen, chemische conserveermiddelen of overmatig gebruik van suiker. Onze software zorgt voor een uitgebalanceerd maaltijdplan. Een balans tussen hoogwaardige proteïnes, groentes, complexe koolhydraten en gezonde vetten. Minder schommelend eten maar precies wanneer jij het nodig hebt. Van groentes tot hoogwaardige eiwitten. Je behaalt niet alleen je doel, je wordt een stuk gezonder.

Onze producten

Meal Plan Box maakt uitzonderlijk gebruik van producten die staan voor kwaliteit. Voor dierlijke producten zijn wij altijd opzoek naar de hoogste standaarden. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van biologische producten. Van elke maaltijdbox die deur uitgaat willen wij er zeker van zijn dat dit voldoet aan de gestelde normen. Wij werken samen met gerenommeerde partners in gezonde voeding, alleen het beste telt.

Afvallen
was nog nooit zo makkelijk!

Eindelijk een methode die werkt, een gepersonaliseerde maaltijdbox met kant en klare maaltijden en tussendoortjes die goed smaken, super gezond zijn en jou totaal ontzorgen!