Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Sportscholen & Personal Trainers - Meal Plan Box

Sportscholen & Personal Trainers

Sportscholen en Personal Trainers

Samenwerken met Meal Plan Box

Wil jij de optimale voeding kunnen bieden aan je klanten, en een uniek product kunnen toevoegen aan je dienstverlening? Dan ben je bij Meal Plan Box aan het juiste adres. Met Meal Plan Box krijgen je leden de juiste hoeveelheid calorie├źn & voedingsstoffen binnen voor de hele dag, van ontbijt tot avondeten, allemaal op wetenschappelijke basis en persoonlijk afgestemd op behoeftes en het doel.

Voordelen voor jou

 • 1. Tevreden klanten

  Het behalen van doelen hangt in veel gevallen af van de juiste voeding naast de training. Bij jou krijgen ze de juiste training. Het kunnen leveren van de juiste voeding zou een perfecte aanvulling zijn op de dienstverlening!

 • 2. Extra inkomsten

  Ontvang provisie per verkocht abonnement!

 • 3. Geen zorgen

  Wij nemen het hele voedingsvraagstuk uit handen en zorgen dat je leden binnenkrijgen wat ze nodig hebben. Alle vragen zullen via onze customer service verlopen.

Voordelen voor je leden

 • 1. Extra korting

  Via jouw link krijgen je leden extra korting

 • 2. Doelen behalen

  Het behalen van de gestelde doelen, en dus nog gemotiveerder om te blijven trainen!

 • 3. Wekelijks aanpasbaar

  Het plan is wekelijks aanpasbaar en gemakkelijk te pauzeren, jouw leden zitten nergens aan vast.

 • 4. Gezonde voeding op maat

  Gezonde voeding op maat op een gemakkelijke manier

Hoe werkt het?

Je ontvangt van ons een promotiekit en een unieke link die jij kan delen met je leden, als er via deze link een bestelling wordt geplaatst wordt dit geregistreerd door ons systeem en aan jou uitbetaald. Je ontvangt maandelijks een overzicht met de commissie die je hebt verdiend. Met een cookietermijn van 15 dagen onthouden wij dat de klant via jou is binnengekomen. In je dashboard kun je zien hoeveel bestellingen er via jou zijn binnengekomen.

Meedoen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Type